Onderhoud Service

bijsterveld schilder werken marrakech kalkverf mierlo helmond brandevoort lierop
bijsterveld schilder werken marrakech kalkverf mierlo helmond brandevoort lierop

Schilderwerk vraagt om goed onderhoud. Vakkundig onderhoud voorkomt voortijdige veroudering en levert een meerwaarde op voor uw pand. Met een onderhoudsabonnement bij Bijsterveld Schilderwerken verkeert uw huis jarenlang in topconditie zonder dat u er zelf omkijken naar heeft. Voor een vast bedrag per jaar staat uw pand onder voortdurende controle van een ervaren specialist. Niet alleen een prettig vooruitzicht, vooral ook een verstandige zet!

Het onderhoudsabonnement betreft een maatwerkplan, afgestemd op uw specifieke situatie. In gezamenlijk overleg wordt voor de looptijd van 10 jaar een onderhoudsplan opgesteld, waarbij vooraf een vast bedrag per jaar wordt afgesproken. In het eerste jaar wordt er een aanvangsbehandeling uitgevoerd. Gedurende de looptijd van het contract wordt minimaal één keer een volledige herschilderbeurt uitgevoerd.

Dus geen achterstallig onderhoud of financiële verrassingen, maar uw schilderwerk jaar in jaar uit in perfecte staat, zonder dat u er omkijken naar heeft! Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van vakwerk met kwaliteitsgarantie.

Het onderhoudsabonnement is interessant voor zowel de particuliere als zakelijke markt

Bijsterveld schilderwerken mierlo onderhoudsabonnement

Bijsterveld-Schilderwerken.nl maakt gebruik van cookies! We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons website verkeer te analyseren. Wij delen de informatie met onze partners voor social media, adverteren en analyse.